Питання-відповідь

Перед заморожуванням продукти повинні бути очищені і підготовлені до вживання після розморожування так, щоб не потрібно було їх мити. Теплі продукти рекомендується заздалегідь охолодити спочатку на повітрі до кімнатної температури, потім в холодильній камері і тільки після - класти в морозильну камеру.
Будь ласка, спробуйте наступне: 1) якщо двері були залишені відкритими на занадто довгий проміжок часу або було завантажено надто багато продуктів, робота вентилятора може бути менш ефективною. Переконайтеся, що двері правильно закриваються і кладіть в морозильну камеру тільки ретельно упаковані продукти. 2) Будь ласка, дайте продуктам охолонути перш, ніж класти їх у морозильну камеру
Можлива причина - кімнатна температура нижче +16 ° C '...
В даному випадку, так як кімнатна температура низька, прилад автоматично починає менше виробляти холод. Забезпечте кімнатну температуру вище +16 C. Якщо на приладі є кнопка "зовнішня / кімнатна" температура, включіть її. Для цього натисніть на нижню частину кнопки; з'явиться червона індикація.
Обгорткова упаковка, яка не підходить для харчових продуктів:
Обгортковий папір, жиростійкий папір, целофан, сміттєві мішки і використані сумки для покупок.
Обгорткова упаковка, яка підходить для харчових продуктів:
Пластикова плівка, поліетиленова екструзионная плівка, алюмінієва фольга і бляшанки для морозильної камери.
Новітні методи заморозки продуктів харчування лише незначно призводять до втрати цінних вітамінів і мінералів. Під час заморожування використовується тільки холодне повітря без додаткових консервантів.
Перед заморожуванням продукти повинні бути очищені і підготовлені до вживання після розморожування так, щоб не потрібно було їх мити. Теплі продукти рекомендується заздалегідь охолодити спочатку на повітрі до кімнатної температури, потім в холодильній камері і тільки після - класти в морозильну камеру.
Обгорткова упаковка, яка не підходить для харчових продуктів:
Обгортковий папір, жиростійкий папір, целофан, сміттєві мішки і використані сумки для покупок.
Обгорткова упаковка, яка підходить для харчових продуктів:
Пластикова плівка, поліетиленова екструзионная плівка, алюмінієва фольга і бляшанки для морозильної камери.
Новітні методи заморозки продуктів харчування лише незначно призводять до втрати цінних вітамінів і мінералів. Під час заморожування використовується тільки холодне повітря без додаткових консервантів.
Будь ласка, спробуйте наступне: 1) якщо двері були залишені відкритими на занадто довгий проміжок часу або було завантажено надто багато продуктів, робота вентилятора може бути менш ефективною. Переконайтеся, що двері правильно закриваються і кладіть в морозильну камеру тільки ретельно упаковані продукти. 2) Будь ласка, дайте продуктам охолонути перш, ніж класти їх у морозильну камеру
Можлива причина - кімнатна температура нижче +16 ° C '...
В даному випадку, так як кімнатна температура низька, прилад автоматично починає менше виробляти холод. Забезпечте кімнатну температуру вище +16 C. Якщо на приладі є кнопка "зовнішня / кімнатна" температура, включіть її. Для цього натисніть на нижню частину кнопки; з'явиться червона індикація.
Дізнайтеся більше про замороження,
або перейдіть в каталог всієї продукції Vestfrost