Як правильно заморожувати фрукти

Заморожування фруктів на зиму - проста і економічна альтернатива різним видам консервації. За допомогою заморожування можна швидко і без додаткових витрат зробити заготовки річного врожаю. За умови правильної підготовки і зберігання, заморожені плоди збережуться до 8-12 місяців. При цьому втрати вітамінів, що знаходяться в їх складі, будуть мінімальними - до 20%. Для порівняння: при варінні вітамінний комплект фруктів зменшується вдвічі.

Які фрукти заморожують

Які фрукти можливо заморожувати? Це, мабуть, основне питання, яке хвилює новачків в галузі заморожування продуктів на зиму. Заморозити можливо практично всі фрукти. Єдине, що потрібно, це проявити вибірковість в методиках заготовки:

Як правильно заморожувати фрукти

Існує кілька нехитрих правил, дотримуючись яких можна просто, швидко, а головне правильно зробити заготовки на сезон холодів:

Заморожені ласощі не тільки надзвичайно корисні, але і відносно низькокалорійні. На відміну від варень, такі заготовки, якщо і містять цукор, то в мінімальній кількості (в залежності від виду заморозки).

Для заморозки підійде
КОРИСНІ ПОРАДИ