Літній смак шовковиці взимку

Коли мова йде про заморожування на зиму ягід і фруктів, на думку відразу приходять найпопулярніші учасники заготівельних заходів: вишня, смородина, слива та інші. Шовковиця ж в цьому ряду зустрічається рідко, проте марно. Багато господинь навіть не підозрюють, чим корисна шовковиця, і наскільки велика її вітамінна цінність.

Тутова ягода або тутовник, а іншими словами шовковиця, наділена багатьма цілющими властивостями і багатим вітамінним комплексом, що включає органічні кислоти, мікроелементи, і, власне, різні вітаміни (А, В1-В6, В9, Е, С, К).


Заготівля шовковиці: основні правила

Оскільки ягоди шовковиці дуже ніжні, при підготовці до заморожування слід бути особливо обачними. Підготовчий етап може проходити за 2-ма сценаріями:

Після того, як ягоди готові до подальших заготівельних маніпуляцій, слід визначитися з обсягами і способом заморожування:

Настільки забійний запас корисних речовин взимку виявиться досить доречним.

За допомогою такої підтримки організм легше подолає період авітамінозу і встоїть перед цією силою простудних захворювань.


Слідкуйте за нашими оновленнями і читайте багато інших корисних статей про заморозку продуктів

Для заморозки підійде
КОРИСНІ ПОРАДИ