Особливості заморожування перцю

Заморожування перцю на зиму - захід в усіх відношеннях корисний. Так ви забезпечите рідних і близьких смачними стравами за участю цього овоча, збережете максимальну кількість вітамінів і мікроелементів, що містяться в ньому, а також істотно заощадите. Більше не доведеться купувати не в сезон імпортні овочі за нечуваними цінами.

Заморожування перцю на зиму для фарширування, смаження, запікання, приготування перших страв і рагу є вибором практичних господинь, які прагнуть забезпечити свою сім'ю здоровим харчуванням, а також заощадити свій бюджет і час.

Болгарський перець: заморожування для різних страв

Форма зберігання перцю повністю залежить від ваших кулінарних планів на припаси. Але перш, ніж міркувати над цим питанням, перці слід ретельно відібрати і підготувати:

Подальший перебіг подій залежатиме від страв, в яких передбачається використання заготовок:

Проте, цілісний спосіб зберігання перцю має один нюанс - овочі, заморожені цілком, займають багато місця в морозильній камері. Однак і на цей випадок у нас знайдеться кілька слушних порад:

Користуйтеся нашими порадами і ваші близькі завжди зможуть покуштувати перець зі всіма смаковими якостями, які тільки може подарувати цей овоч. А також читайте більше про заморожування інших продуктів, які стануть гарним доповненням на обідньому столі.

Пам'ятайте, що приготування вечері - приємне заняття для будь-якої господині, якщо всі продукти у неї будуть завжди під рукою.

Для заморозки підійде
КОРИСНІ ПОРАДИ