Повний гід по заморожуванню продуктів

Несподівані продукти для домашнього заморожування

Домашнє заморожування - відмінний спосіб зберегти продукти на тривалий термін без збитків для їх харчової цінності. Всі ми заморожуємо м'ясо і рибу, субпродукти і фарш. Більш досвідчені господині за допомогою заморожування роблять заготовки на зиму. У цьому випадку в хід йдуть різноманітні фрукти та овочі, а також зелень.

Сьогодні заморожування на зиму є зручною та економічною альтернативою всіляким консерваціям, тому заготівля харчових припасів способом заморожування стає все більш популярною. При цьому далеко не всім відомі переваги даної методики до кінця. Що ж могло вислизнути від нашої уваги? Давайте розбиратися.

Що підлягає заморожуванню?

Чи знаєте ви, що зберігати в морозильній камері тривалий час можливо і навіть потрібно зовсім несподівані продукти: наприклад, сирі яйця або приготоване м'ясо?
Насправді заморожуванню піддається величезна кількість харчових продуктів:


Морозильна камера - незамінний помічник, якщо мова йде про збереження продуктів харчування.


Слідкуйте за нашими оновленнями і читайте багато інших корисних статей про заморозку продуктів

Для заморозки підійде
КОРИСНІ ПОРАДИ