Правила заморожування вишні

Вишня на зиму стане відмінною підтримкою імунітету в період холодів, грипу та інших респіраторних інфекцій. Вона багата на вміст вітамінів (C, PP, В6 і В1), заліза, пектину, магнію, міді, органічних кислот і кумаринів. Завдяки таким корисним властивостям вишня є лідером серед домашніх заготовок.

Як заморозити вишню на зиму

Перш ніж приступити до заповнення морозильної камери вишнею, слід вирішити: для яких цілей призначається урожай, що заморожується, в яких обсягах він необхідний. Так буде простіше вибрати метод підготовки і заморожування вишень, а також звільнити місце в морозильній камері для зручного зберігання заготовок.
Наведемо кілька практичних порад, як правильно заморозити вишню:

Як заморозити вишні в сиропі

Ще одним популярним і дуже простим способом зробити заготовки є вишнева заморожування в сиропі.

Так вишні наситяться цукром і після розморожування будуть ще смачнішими.

Альтернативою цьому методу виступає заморожування цілих ягід, пересипаних цукром.


Просто розфасуйте цукрово-вишневу суміш по пакетам і компактно складіть в морозильну камеру для очікування вживання.

Для заморозки підійде
КОРИСНІ ПОРАДИ