Заготівля слив на зиму

Заморожування слив на зиму має масу переваг. Завдяки цій заготівельній методиці втрати корисних властивостей плодів виявляються мінімальними. Для порівняння: при заморожуванні втрачається лише 20% вітамінних запасів сливи, а при варінні - до 40-50%.

Слива багата мікроелементами, органічними кислотами, різними харчовими волокнами і вітамінами (А, В, С і Е).

Як заморозити сливи?

Наведемо кілька слушних порад, як зберегти річний урожай протягом довгого часу:

Як заморозити сливу на зиму: прості рецепти

Заготовити сливу можливо декількома способами заморожування:

Якщо ви знаєте, як заморозити сливи на зиму, її вітамінний комплекс вдасться зберегти практично без втрат до настання періоду авітамінозу і розпалу сезонних інфекцій.


Слідкуйте за нашими оновленнями і читайте багато інших корисних статей про заморозку продуктів

Для заморозки підійде
КОРИСНІ ПОРАДИ